Klanten - OrangeGas

OG Klanten

Zij rijden al schoon!

OG Klanten

OG bedient landelijk een grote variatie aan zakelijke klanten; van grote wagenparken tot MKB en van afvalinzamelaars tot koeriers.
Waarom hebben zij gekozen voor schoon rijden met OG?

"Iedereen kan zijn steentje bijdragen voor de toekomst van onze kinderen"

RVE Hovenier

Na de verkoop van het bedrijf is in 2013 een nieuw bedrijf opgericht RVE Hoveniers en aannemersbedrijf. Met ruim 30 jaar ervaring en een groot netwerk en als rechterhand zijn zoon Paul staat er nu een gezonde onderneming in de markt die een verscheidenheid aan werken uitvoert voor diverse opdrachtgevers. Wij zijn vanaf half 2020 een partner overeenkomst aangegaan met Dura Vermeer Bouw Heyma (waar wij blij en trots op zijn) betreffende diverse werkzaamheden in Zuid-Holland zodat wij op een mooie basis en overeenkomst met elkaar een continuïteit in ons bedrijf kunnen waarborgen.

"Het belangrijkste voordeel is de reductie tot wel 92% minder uitstoot van schadelijke stoffen, wat goed is voor de toekomst van ons nageslacht."

Naar aanleiding van ons partner overeenkomst met Dura Vermeer is ons gevraagd wat we kunnen doen om ons CO2 te verlagen, aangezien ik er zelf ook al over nadacht en mijn zoon Paul, met zijn universitaire opleiding, er ook al over was begonnen zijn wij gaan informeren en opzoeken wat een oplossing zou zijn. Zo kwamen wij in contact met OrangeGas en na enkele gesprekken hebben wij besloten om over te gaan op HVO100. Dit houdt voor ons wel in dat we op jaarbasis een stuk duurder uit zijn dan gewone diesel maar wij denken ook dat als iedereen zijn steentje meedraagt het voor de toekomst en natuurlijk de toekomst voor onze kinderen het een goede stap is.

Er zit zeker toekomst in schone brandstoffen, maar dat is denk ook nog een lange weg, onder andere de macht van de oliemaatschappijen en de accijnzen die inkomsten voor ons land generen.

Bekijk meer OG Klanten