OG LANCEERT OG HEROES GROOTS OP DE ZIGGO DOME! - Nieuws - OrangeGas

Nieuws

Altijd up-to-date

OG LANCEERT OG HEROES GROOTS OP DE ZIGGO DOME!

Het OG HEROES platform is live en dat is niet te missen. Een week lang is de teaser video te zien op de Ziggo Dome. OG (OrangeGas) lanceert hiermee een nieuw platform dat zich inzet voor sporttalenten die keihard werken om hun doelen te behalen. Want als je morgen succes wilt hebben, dan moet je geen zorgen hebben over vandaag. Femke Kok, N’ketia Seedo en Nadia Zijlstra zijn de eerste HEROES die OG bekend maakt.

Femke Kok, langebaan schaatsster

“Ik wil de eerste Nederlandse vrouw worden met goud op de Olympische 500m”

N’ketia Seedo, atletiek 60/100m
“Ik wil de snelste vrouw op aarde worden”

Nadia Zijlstra, ijshockey keepster
“Mijn droom is om in 2022 op de Olympische spelen te staan met het nationaal vrouwenteam”

OG HEROES
“De HEROES zijn ons uithangbord. Zij staan exact voor wat we willen uitdragen, een bijdrage leveren aan de toekomst. Door deze talenten te ondersteunen kunnen we dromen waarmaken en hen de zorgen ontnemen, zodat ze volle focus hebben op hun eigen doel. Van amateur tot professioneel sporter, OG helpt sporters bij hun dromen van morgen.” aldus Marcel Borger, CEO OG.

VOLG ONZE HEROES
Rondom de OG HEROES wordt een serie video’s gemaakt die te zien zijn op het platform ogheroes.nl. De HEROES worden gevolgd tijdens hun reis naar succes. Wie zijn ze, welke doelen hebben ze en wat is ervoor nodig om deze te behalen? Woensdag 16 juni gaat de eerste video live. Houd de socials in de gaten!

Wil je de teaser in real-life zien? Goed nieuws, de OG HEROES teaser is nog t/m 13 juni (om de 7 minuten) op de Ziggo Dome te zien!

Bekijk hieronder de teaser op de Ziggo Dome. Benieuwd naar de OG HEROES? Klik hier.