Profvoetballer Desiree van Lunteren is de nieuwe ambassadrice van OrangeGas - Nieuws - OrangeGas

Nieuws

Altijd up-to-date

Profvoetballer Desiree van Lunteren is de nieuwe ambassadrice van OrangeGas

Desiree van Lunteren rijdt duurzaam op 100% groengas in de nieuwe Volkswagen Polo TGI gesponsord door OrangeGas.

Desiree is op 8-jarige leeftijd begonnen met voetballen. Inmiddels is zij met haar 25-jarige leeftijd tweede aanvoerster bij Ajax en komt zij uit voor het succesvolle Nederlands elftal. Zij won in 2018 de prijzen voor sportvrouw van Amsterdam en sportvrouw van Almere.

Zij heeft onlangs de sleutels van haar nieuwe Volkswagen Polo TGI in ontvangst genomen gesponsord door OrangeGas. "Ik ben vrij veel onderweg en wil graag duurzaam rijden. In OrangeGas vond ik hierin de perfecte match. Met mijn nieuwe auto rijd ik nu op 100% groengas en ik kan makkelijk tanken in mijn thuisstad Almere en na de training in Amsterdam", aldus Desiree.

OrangeGas exploiteert schone brandstoffen waaronder ook groengas in Nederland en Duitsland. Met twee eigen biogas- productielocaties in Beverwijk en Mijdrecht verkopen zij o.a. hun eigen groengas aan de pomp. Joyce van Os de Man, Regiomanager OrangeGas ziet veel overeenkomsten met het sponsoren van Desiree en schone brandstoffen. "De sport en de sfeer van het vrouwenvoetbal is positieve energie, dat zijn onze schone brandstoffen ook. Daarbij is Desiree een doorzetter en een vrolijke energieke voetballer die goed bij ons past."

Met Desiree als ambassadrice wilt OrangeGas meer bekendheid genereren voor het rijden op groengas bij de particuliere- en lease rijders. Personenvoertuigen zijn tegenwoordig goedkoper in aanschaf, brandstof en wegenbelasting ten opzichte van diesel.

Klik hier voor het inspirerende filmpje van Desiree van Lunteren en OrangeGas.