De Rooy Transport over op OrangeGas - Nieuws - OrangeGas

Nieuws

Altijd up-to-date

De Rooy Transport over op OrangeGas

De Rooy Transport-Logistiek en OrangeGas starten een duurzame samenwerking. Er kan vanaf heden Groengas van OrangeGas getankt worden bij AVIA Houten (T’Goy) aan de Beusichemseweg 58 bij De Rooy Transport-Logistiek.

De Rooy Transport-Logistiek heeft in 2013 het groengas tankstation gerealiseerd. Het transportbedrijf rijdt namelijk zelf al jaren duurzaam op groengas en kunnen hiermee voor de deur tanken, onder de luifel van AVIA Xpress. Inmiddels is de Rooy Transport allang niet meer de enige afnemer van het groengas. Taxibedrijven, particulieren, leaserijders en MKB bedrijven maken veelvuldig gebruik van het tankstation. Naast groengas rijdt de Rooy Transport-Logisitiek ook 100% elektrisch en zullen in de toekomst tevens op waterstof overschakelen.

Om het tankstation nóg beter op de kaart te zetten, hebben De Rooy Transport en OrangeGas een duurzame partner in elkaar gevonden. Inmiddels is dit tankstation opgenomen in het netwerk van OrangeGas. “OrangeGas is een positieve en duurzame partij om mee samen te werken. Met kijk op de toekomst verwacht ik klanten op deze manier nog beter te kunnen bedienen”. Aldus, Peter de Rooy, directeur van De Rooy Transport-Logisitiek. 
 

OrangeGas realiseert sinds 2009 CNG (groengas) tanklocaties en is marktleider in Nederland. Regiomanager OrangeGas, Joyce van Os de Man is trots op deze nieuwe samenwerking: “De Rooy Transport is voorloper en ambassadeur in het overschakelen naar schone brandstoffen. Het is mooi wij dit station aan ons netwerk hebben mogen toevoegen. Het voordeel van OrangeGas is de herkenbare branding waardoor het voor groengas klanten snel herkenbaar is. Daarbij kan er hier nu ook Happy Points gespaard worden voor leuke gadgets via de OrangeGas-App” . Met dit tankstation beschikt OrangeGas bijna over 80 tanklocaties in Nederland.