Nieuws

Altijd up-to-date

OrangeGas gaat door in het sponsoren van Eredivisie vrouwenvoetbal speelsters


OrangeGas sponsort vanaf heden voetbalspeelster Soraya Verhoeve van Ajax en Nadine Noordam van ADO Den Haag die uitkomen in de Eredivisie. Zij rijden met elektrische scooters van OrangeGas.

Naast Desiree van Lunteren zet OrangeGas de volgende stap in het ondersteunen van proffessionele vrouwenvoetballers. Door het sponsoren van 100% elektrische scooters zijn Soraya Verhoeve en Nadine Noordam nu officieel ambassadrices van OrangeGas. 

OrangeGas, leverancier van schone brandstoffen, heeft meer ervaring in het ondersteunen van topsporters. Naast schaatsers, ijshockeyers, sterkste man van Nederland investeren zij in vrouwenvoetbalsters. 

“Sport is ook een vorm van positieve energie, net zoals onze schone brandstoffen. Daarbij trainen deze meiden keihard om de top te bereiken en weten zij niet van opgeven na pittige blessures. Ik ben blij dat OrangeGas Nadine en Soraya op deze manier kan ondersteunen ”. Aldus Marcel Borger, Directeur OrangeGas. 

Soraya en Nadine zijn tevens blij met deze nieuwe samenwerking. Zij vinden het belangrijk zich duurzaam te verplaatsen. Nadine zegt hierover het volgende: “Met deze elektrische scooters kunnen wij zonder uitstoot naar de trainingen rijden”. Afgelopen zondag moesten de meiden tegen elkaar spelen in het Cars Jeans Stadion. De uitslag is 2-2 geworden. 

Deze samenwerking is tot stand gekomen via Angela Verdoes van Woman’s Sport Agency.

Achtergrond informatie speelsters
Soraya Verhoeve
Soraya Verhoeve is op 8 jarige leeftijd begonnen met voetballen bij amateurvereniging Sv Nieuw Sloten in Amsterdam. Vervolgens maakte zij op haar 15de de overstap naar het CTO in Amsterdam. Na 3 jaar CTO heeft zij de stap mogen maken naar AFC Ajax. Met AFC Ajax won zij de dubbel, de landstitel en de KNVB beker. Daarnaast heeft Soraya deel uitgemaakt van alle Jong Oranje elftallen van de KNVB.

Nadine Noordam
Nadine Noordam is haar voetbalcarrière op 6 jarige leeftijd begonnen tussen de jongens bij Sv Honselersdijk en heeft daarna, net als Mandy van den Berg bij RKVV Westlandia gespeeld. Vervolgens maakte Nadine de stap naar jong ADO Den Haag Vrouwen en het duurde niet lang voordat ze haar debuut bij het eerste elftal maakte. Daarnaast maakte ook Nadine deel uit van alle Jong Oranje elftallen van de KNVB.
(Bron: www.womenssportsagency.com)Terug naar vorige pagina
     Privacy & cookies  |  Disclaimer
© 2018 OrangeGas BV. Alle rechten voorbehouden