Nieuws

Altijd up-to-date

Van Driel Groep kiest voor 100% Groengas bij de uitvoering van het leerlingenvervoer in Almere

De Brabantse vervoerder levert daarmee een concrete bijdrage aan de luchtkwaliteit in de gemeente.

Eerder dit jaar werd de uitvoering van het leerlingenvervoer in Almere al gegund aan Van Driel Groep uit Oss. Hoewel duurzaamheid met slechts 5% werd meegewogen in de aanbesteding, besloot Van Driel bij haar personenauto’s toch over te schakelen op 100% Groengas.  Zij zullen dagelijks Groengas tanken bij de OrangeGas-pomp onder de luifel van Esso – Van Staveren in Almere. OrangeGas investeerde al ruim € 13 miljoen in Groengas-tankstations en is met 65 locaties marktleider in Nederland.

In totaal schaftte Van Driel 10 nieuwe Groengas-taxi’s aan: Skoda Octavia’s en Mercedes Benz B-klasse. Joris Smits, projectmanager bij Van Driel Groep licht toe: “Naast de lagere brandstofkosten dragen wij hiermee actief ons steentje bij aan een schoner milieu. Tanken gaat eenvoudig op de gunstig gelegen Groengas-tanklocatie van OrangeGas in Almere. Daarom hebben wij besloten om de personenautos’s op Groengas te laten rijden.”

De overeenkomst heeft een looptijd van vier jaar en kan daarna nog met twee jaar worden verlengd. Het betreft zowel het vervoer binnen de gemeentegrenzen als daarbuiten.Terug naar vorige pagina
     Privacy & cookies  |  Disclaimer
© 2018 OrangeGas BV. Alle rechten voorbehouden