ORANGEGAS EN BRAINSYS KIEZEN VOOR DUURZAME SAMENWERKING - Nieuws - OrangeGas

Nieuws

Altijd up-to-date

ORANGEGAS EN BRAINSYS KIEZEN VOOR DUURZAME SAMENWERKING

OrangeGas is de laatste jaren enorm aan het uitbreiden met haar groengas tankstations, zowel in het binnenland als in het buitenland. Met 85 stations in Nederland en 125 stations in Duitsland is OrangeGas marktleider in deze landen. Vanwege deze groei waren we op zoek naar een passend ERP pakket, dat in alle landen waarin OrangeGas actief is ingezet kan worden voor het onderhouden en exposeren van onze tankstations. Een pakket dat past bij de ambities en meegroeit met het OrangeGas.

Een systeem dat toekomstbestendig is
BrainSys heeft OrangeGas geadviseerd om over te stappen op Exact Globe Wholesale met Service Management, Synergy CRM en HRM vanwege de internationale groei en de ambities van OrangeGas. Met dit ERP systeem heeft OrangeGas een systeem dat toekomstbestendig is en meegroeit. Met deze service management module kunnen de service medewerkers met devices voor storingen en onderhoud op de tankstations eenvoudig alles registreren, vastleggen en direct terugkoppelen in het systeem. BrainSys en OrangeGas kijken uit naar een duurzame samenwerking en de implementatie van dit mooie project.

BrainSys BV - Slimme ERP daar produceer je mee
BrainSys is expert op het gebied van ERP en complementaire oplossingen voor productie- en servicebedrijven. De specialisten van BrainSys weten hoe de processen bij haar klanten lopen. Zo helpen zij klanten met het automatiseren van processen aan de hand van geïntegreerde standaard oplossingen. BrainSys gelooft in een praktische aanpak en staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het bedrijf maakt enkel gebruik van standaardoplossingen en werkt alleen met leveranciers die hun waarde in de branche van haar klanten aantoonbaar bewezen hebben (Best of Breed), waaronder Exact.

Exact - Gold partner
BrainSys is Goldpartner van de business software van Exact. Het ERP systeem is het kloppend hart in ieder bedrijf. Daar wordt alle informatie ingezet en uitgehaald. De BrainSys Industry Suite laat zien hoe het ERP systeem maximaal benut wordt. Samen met OrangeGas is gekeken welke processen geautomatiseerd moeten worden, zodat OrangGas met de inzet van slimme en gebruiksvriendelijke software beter en efficiënter werken kan, want daar draait het om!

OrangeGas – Tank Positive
Voor iedere rijder een passende schone brandstof! OrangeGas exploiteert en realiseert uitsluitend schone brandstoffen: Groengas (CNG), (snel)laders, Waterstof, HVO100, LBG, vloeibare Co2 en ED95. Dit is vaak in samenwerking of op terrein van diverse partners. Inmiddels beschikt OrangeGas over 85 vulpunten in Nederland, 125 in Duitsland en vier commerciële stations en één bus depot in Zweden. In 2021 gaat OrangeGas ook starten met het exploiteren en realiseren van schone brandstoffen in België.