ORANGEGAS EN DCB ENERGY OPENEN GROOTSTE MULTIFUEL STATION BIJ SCHIPHOL - Nieuws - OrangeGas

Nieuws

Altijd up-to-date

ORANGEGAS EN DCB ENERGY OPENEN GROOTSTE MULTIFUEL STATION BIJ SCHIPHOL

In samenwerking met DCB Energy opent OrangeGas bij Schiphol het grootste Multifuel station van Nederland. Een toplocatie, zichtbaar vanaf de A4 bij afslag Hoofddorp. Met maar liefst acht eilanden en zestien opstelplekken is deze locatie uniek in Nederland. Naast het grootste EV plein met 10 snelladers, dat al vanaf december in gebruik is, kunnen klanten hier nu ook terecht voor LNG, CNG+, HVO100 en in de toekomst zal hier ook nog Waterstof beschikbaar zijn.

“Schiphol wil in 2030 de meest duurzame luchthaven ter wereld zijn. De focus in mobiliteits- en vervoersbeleid ligt daarom op schoon en minder wegverkeer van, naar en op Schiphol. Deze ontwikkeling stimuleren wij van harte en met de beschikbaarheid van de schone brandstoffen op dit Multifuel station wordt er een bijdrage geleverd aan de realisatie van de ambities van Schiphol,” aldus Joyce van Os de Man, directeur Benelux van OrangeGas.

ORANGEGAS - SCHONE BRANDSTOFFEN 
OrangeGas, levert 100% schone brandstof en draagt daarmee bij aan duurzame mobiliteit. We maken schone en circulaire brandstoffen beschikbaar met 105 vulpunten door heel Nederland. Ook Internationaal levert OrangeGas schone brandstoffen. Met 123 tankstations is OrangeGas in Duitsland marktleider, in Zweden zijn nu 7 stations met als doel in 2021 20 nieuwe stations te openen. Volgend jaar worden er ook in België nieuwe vulpunten gerealiseerd.

OrangeGas biedt een breed scala aan schone brandstoffen die altijd duurzaam en zo lokaal mogelijk worden geproduceerd. Zo beschikt OrangeGas over eigen biogasvergistingsinstallaties in Nederland waar eigen Bio-CNG wordt geproduceerd uit de waterzuivering en restproducten. Onze snelladers bieden stroom aan van Nederlandse boerderijen en in de toekomst van onze eigen zonnepanelenprojecten.

De schone brandstoffen van OrangeGas zijn: Bio-CNG (Groengas) - Elektrisch uit groene stroom - HVO100 (100% biodiesel) - Waterstof - ED95 – vloeibare CO2 voor de koeling van vers vervoer trucks.

Meer weten over wat OrangeGas voor u kan betekenen? Neem dan contact op via info@orangegas.nl