LAATSTE DUURZAME FIAT DOBLO’S OP BIO-CNG BESCHIKBAAR VOOR EEN SCHERPE PRIJS - Nieuws - OrangeGas

Nieuws

Altijd up-to-date

LAATSTE DUURZAME FIAT DOBLO’S OP BIO-CNG BESCHIKBAAR VOOR EEN SCHERPE PRIJS

SmartGreenCars, Mondial Automotive Group en ESA slaan de handen ineen en bieden de laatste Fiat Doblo’s op Bio-CNG aan in 2021. Fiat kondigde in maart aan dat zij voorlopig gaan stoppen met het aanbieden van de FIAT Doblo op Bio-CNG. De samenwerkingspartners steken hun nek uit en hebben op de valreep nog 50 Fiat Doblo’s scherp ingekocht om weg te zetten in de markt. De Doblo’s worden in juli 2021 geleverd.

De Fiat Doblo met 23% korting
De Fiat Doblo die wordt aangeboden is in het wit en zwart verkrijgbaar. De uitvoering is een EURO6D CARGO SX in het formaat L2H1 en motor 1.4 CNG 120pk Euro 6d-Temp. De duurzame Doblo is van alle gemakken voorzien zoals airconditioning en cruise control. Verder beschikt het voertuig over een 22 kg CNG-tank waardoor je tegen de 400 kilometer schone kilometers kan maken. Mocht je even niet in de buurt zijn van een CNG-locatie, dan zit er ook een benzinetank in waar het voertuig automatisch op overschakelt mits de CNG-tank leeggereden is. Deze Fiat Doblo wordt in het wit aangeboden voor een topprijs van €16.660,- rijklaar, exclusief BTW. Liever leasen? Geen probleem, dit kan via onze partner PIM Lease vanaf €297,- per maand!

Tot 40% goedkoper tanken
Inmiddels kan er in Nederland op meer dan 180 locaties Bio-CNG getankt worden bij o.a. OG (OrangeGas). Bio-CNG is well-to-wheel één van de schoonste brandstoffen en wordt gemaakt uit rioolslib en afval. Het tanken van Bio-CNG is makkelijk en gaat net zo snel als het tanken van de fossiele brandstoffen. Daarbij is de prijs aan de pomp tot 40% goedkoper t.o.v. benzine.

SmartGreenCars/OG
SmartGreenCars is een onderdeel van de schone tankstation-exploitant OG. Via SmartGreenCars kan iedereen een schone auto bestellen, nieuw en occasion. Dit betreft Bio-CNG, Waterstof en elektrische voertuigen. Via de website kan er een zoekverzoek worden gedaan naar een voertuig naar wens en budget. Daarin stopt SGC niet bij de Nederlandse grens, maar zoekt voor jou op maat de beste deal in Europa.

Mondial Automotive Group en PIM Lease
Mondial Automotive Group is een leverancier van voertuigen, die op specifieke wens van de klant gezocht en gekocht worden. Door de jarenlange ervaring en een zeer uitgebreid netwerk in Nederland en Europa, vinden zij altijd de voordeligste en mooiste auto. Zo ook nu met deze fantastische aanbieding op de 50 Fiat Doblo’s. PIM Lease maakt onderdeel uit van dezelfde groep en is een “old school” leasemaatschappij met een duurzame visie op de toekomst. Hierbij staat de klant centraal en is de service zoals je zelf graag wenst. Een win-win combinatie.

ESA
ESA is dé Fiat Professional-specialist van Noord-Nederland. Het familiebedrijf met haar oorsprong in Marum bestaat al meer dan 90 jaar. Vooral bekend van DAF trucks maar ook meer dan twee decennia specialist in bedrijfswagens tot 3.5 ton. Klanten worden bediend vanuit vier vestigingen in Groningen (hoofdkantoor), Marum, Drachten en in Veendam. Binnenkort opent ESA haar vijfde vestiging in Heerenveen! De samenwerking tussen Mondial Automotive / PIM Lease en ESA duurt al zo’n 20 jaar. Mede daardoor kan deze top-deal snel in de markt worden gezet.

Contact opnemen
Geïnteresseerd in de Fiat Doblo op Bio-CNG? Neem dan contact op met SmartGreenCars, Siep Bouma via 0513 436281 of stuur een mail naar bouma@smartgreencars.nl